(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-P4GKQBT'); var _ss = _ss || []; _ss.push(['_setDomain', 'https://koi-3QNTR92XO0.marketingautomation.services/net']); _ss.push(['_setAccount', 'KOI-4KEERORWRM']); _ss.push(['_trackPageView']); window._pa = window._pa || {}; // _pa.orderId = "myOrderId"; // OPTIONAL: attach unique conversion identifier to conversions // _pa.revenue = "19.99"; // OPTIONAL: attach dynamic purchase values to conversions // _pa.productId = "myProductId"; // OPTIONAL: Include product ID for use with dynamic ads (function() { var ss = document.createElement('script'); ss.type = 'text/javascript'; ss.async = true; ss.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://' : 'http://') + 'koi-3QNTR92XO0.marketingautomation.services/client/ss.js?ver=2.4.0'; var scr = document.getElementsByTagName('script')[0]; scr.parentNode.insertBefore(ss, scr); })();
function toggleMute() { var video=document.getElementById("video"); var mutebutton = document.getElementById("mute"); video.muted = !video.muted; if(mutebutton.classList.contains("fa-volume-slash")){ mutebutton.classList.replace("fa-volume-slash", "fa-volume"); } else{ mutebutton.classList.replace("fa-volume", "fa-volume-slash"); } }

VERKOOP O3 SHIFT LIER GESTART

 

WELKOM IN O3 SHIFT LIER

EEN NIEUWE GROENE WOONWIJK NABIJ DE STAD

 

71 CO2-neutrale en zo goed als energieneutrale appartementen bestaande uit 3 hedendaagse gebouwen met ondergrondse parking. Alle appartementen worden kwalitatief afgewerkt met hoogwaardige materialen, zullen over 365 dagen absoluut comfort kunnen beschikken, dwz inclusief koeling, en hebben ruime terrassen.

 

ENKELE TROEVEN VAN O3 SHIFT Lier

 

KEUZE UIT 1,2,3 SLAAPKAMERS


O3 SHIFT Lier herbergt 71 klimaat neutrale en energie neutrale 1,2 en 3 slaapkamerappartementen met een minimaal aan energieverbruik niettegenstaande de hoogste comforteisen op gebied van verwarming, koeling en sanitair warmwater.

 

SMART BUILDING


O3 SHIFT Lier is een smart gebouw. Dit houdt in dat er verregaande technologische apparatuur is geïnstalleerd die het gebruiksgemak faciliteert. Een slimme pakjesmuur, Videofoon app op uw gsm smartphone, 1 digitale sleutel, diverse sensoren om het onderhoud efficiënter uit te voeren, ..

 

DUURZAME ARCHITECTUUR


De gebouwen hebben een verhoogd thermisch, en akoestisch comfort. Dankzij het gebruik van duurzame materialen (CLT) en slimme energietechnieken (SEDS) is het projecten een voorbeeld van verhoogde circulariteit met een circulariteitsindex van 66%.

 

SEDS VERLAAGT JE ENERGIEFACTUUR


SEDS voorziet uw appartement van sanitair warm water en een seizoensgebonden comforttemperatuur. Waarbij de energiekost tot 70% en de CO2 uitstoot 90 % lager ligt tegenover traditionele systemen op aardgas.

 

FIETSENSTALLING & PARKEERGARAGE

Maar liefst 84 ondergrondse parkeergarages, 6 gedeelde laadpalen en 200 overdekte fietsenstallingen bevinden zich in O3 SHIFT Lier.

 

LIGGING


O3 SHIFT Lier is centraal gelegen in de nabijheid van bus, trein en de belangrijke uitvalswegen van Lier.

 

CLT, HET DUURZAAM, CIRCULAIR EN CO2-NEGATIEFBOUWMATERIAAL


O3 SHIFT Lier is gebouwd met oog voor detail, het milieu (circulair, duurzaam en CO2 neutraliteit) en uw portemonnee (de laagste TCO : Total Cost of Ownership). Alle appartementen zijn opgetrokken uit CLT (kruislings verlijmde houten panelen). Het CO2-negatieve bouwmateriaal is

bijzonder sterk, isoleert enorm en is perfect luchtdicht en is zo gebouwd dat het een hoog akoestisch comfort genereerdo zorgt het hout in elk seizoen voor een aangenaam binnenklimaat. Het biophilic design speelt in op de biologische band tussen mens en natuur met positief effect op welzijn en gezondheid. Studies wijzen uit dat de productiviteit toeneemt met 8 % en het gevoel van welzijn met 13 %.

Meer weten over het bouwmateriaal van de toekomst? www.clt-s.be

 

SEDS = LAGE ENERGIEKOST

Elk appartement beschikt over een SEDS unit voor de aanmaak van het sanitair warmwater in combinatie met de vloerverwarming en vloerkoeling.  en de nodige PV panelen. Door het gebruik van deze duurzame technieken zullen alle woningen een E-peil hebben van E20 of lager, wat maakt dat u geen torenhoog energiefactuur hebt maar ook de eerste 5 jaar vrijgesteld bent van onroerende voorheffing. SEDS is een future-proof systeem dat uw appartement voorziet van sanitair warm water en een seizoensgebonden comforttemperatuur. Dankzij de slimme sturing optimaliseren we het verbruik en het comfort. Zo verlagen we de energiebehoefte met 80% tot zelfs 90% t.o.v. een traditioneel systeem.

 

INNOVATIEF & SLIM

In uw nieuwe huis werken heel wat systemen automatisch dankzij sensoren, of u stuurt ze aan via een app op je smartphone of het centrale domoticasysteem. Denk aan uw verwarming, koeling, verlichting en videofonie. De zonwering opent en sluit op het ritme van de zon. U heeft maar 1 sleutel nodig voor de toegang tot uw appartement, brievenbus én de pakjesmuur. Ook de gemeenschappelijke delen zitten vol sensoren om energie te besparen en de werking van alle technieken te monitoren. Zo zorgt onder andere nummerplaatherkenning 24/7 voor toegang tot de parking. Beneden in het gebouw staat er een Bringme Box. Daar laat u uw pakjes leveren, ook als u niet thuis bent.

 

CENTRALE GELEGEN, JUIST BUITEN DE STAD

O3 SHIFT Lier ligt binnen de ring, op 1,5 km afstand van het centrum van de stad en vlak bij de belangrijkste invalswegen. De bus stopt bijna voor uw deur. U vindt er scholen, supermarkten, dokters, apothekers, bakkers en horeca op wandelafstand. Vanuit het station spoort u met de trein in maximaal 30 minuten naar hartje Antwerpen of Mechelen.

 

Meer weten over dit project? www.O3SHIFT.com of immo@O3shift.com