(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-P4GKQBT'); var _ss = _ss || []; _ss.push(['_setDomain', 'https://koi-3QNTR92XO0.marketingautomation.services/net']); _ss.push(['_setAccount', 'KOI-4KEERORWRM']); _ss.push(['_trackPageView']); window._pa = window._pa || {}; // _pa.orderId = "myOrderId"; // OPTIONAL: attach unique conversion identifier to conversions // _pa.revenue = "19.99"; // OPTIONAL: attach dynamic purchase values to conversions // _pa.productId = "myProductId"; // OPTIONAL: Include product ID for use with dynamic ads (function() { var ss = document.createElement('script'); ss.type = 'text/javascript'; ss.async = true; ss.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://' : 'http://') + 'koi-3QNTR92XO0.marketingautomation.services/client/ss.js?ver=2.4.0'; var scr = document.getElementsByTagName('script')[0]; scr.parentNode.insertBefore(ss, scr); })();
function toggleMute() { var video=document.getElementById("video"); var mutebutton = document.getElementById("mute"); video.muted = !video.muted; if(mutebutton.classList.contains("fa-volume-slash")){ mutebutton.classList.replace("fa-volume-slash", "fa-volume"); } else{ mutebutton.classList.replace("fa-volume", "fa-volume-slash"); } }

Op 20 juni markeert de Summer Solstice een belangrijk astronomisch fenomeen: de langste dag en de kortste nacht van het jaar op het noordelijk halfrond. Dit evenement signaleert het begin van de zomer en heeft wereldwijd zowel historische als culturele betekenis.

Wat is de Summer Solstice?

De Summer Solstice vindt plaats wanneer de zon haar hoogste positie aan de hemel bereikt op het noordelijk halfrond. Dit resulteert in de langste periode van daglicht in het jaar. De datum varieert enigszins, maar valt meestal rond 20 of 21 juni. Deze dag wordt door velen beschouwd als een tijd van groei en overvloed, met de zon op haar krachtigst.

Historische en Culturele Betekenis

Door de eeuwen heen heeft de Summer Solstice een belangrijke rol gespeeld in verschillende culturen:

  • Stonehenge in Engeland: Dit prehistorische monument is uitgelijnd met de zon en trekt jaarlijks duizenden bezoekers die de zon bij zonsopgang op de solstice komen bewonderen.
  • Inti Raymi in Peru: Dit traditionele Inca-festival viert de zonnegod Inti en valt samen met de winter solstice op het zuidelijk halfrond.
  • Midsommar in Scandinavië: In landen zoals Zweden en Finland is de Summer Solstice een belangrijke feestdag, gekenmerkt door traditionele dansen, muziek en feesten.

De Relevantie voor O3Shift

Bij O3Shift streven we ernaar bewustzijn te creëren over natuurlijke cycli en het belang van duurzaamheid. De Summer Solstice biedt een geschikt moment om stil te staan bij onze impact op de planeet en te overwegen hoe we onze levensstijl duurzamer kunnen maken.

Voor meer informatie over onze visie en initiatieven, bezoek O3Shift.com. Laten we samen werken aan een toekomst waarin we in harmonie met de natuur leven.

Bekijk het aanbod

Bekijk het aanbod

O3 SHIFT Lier is gebouwd met oog voor detail, het milieu (circulair, duurzaam en CO2 neutraliteit) en uw portemonnee. Alle appartementen zijn opgebouwd in CLT (kruislings verlijmde houten massieve panelen). Het CO2-negatieve bouwmateriaal is bijzonder sterk, isoleert en is zo gebouwd dat het een hoog akoestisch comfort genereert. Zo zorgt het hout in elk seizoen voor een aangenaam binnenklimaat. Het biophilic design speelt in op de biologische band tussen mens en natuur met positief effect op welzijn en gezondheid. Studies wijzen uit dat de productiviteit toeneemt met 8% en het gevoel van welzijn met 13%.


O3 Shift Lier