(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-P4GKQBT'); var _ss = _ss || []; _ss.push(['_setDomain', 'https://koi-3QNTR92XO0.marketingautomation.services/net']); _ss.push(['_setAccount', 'KOI-4KEERORWRM']); _ss.push(['_trackPageView']); window._pa = window._pa || {}; // _pa.orderId = "myOrderId"; // OPTIONAL: attach unique conversion identifier to conversions // _pa.revenue = "19.99"; // OPTIONAL: attach dynamic purchase values to conversions // _pa.productId = "myProductId"; // OPTIONAL: Include product ID for use with dynamic ads (function() { var ss = document.createElement('script'); ss.type = 'text/javascript'; ss.async = true; ss.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://' : 'http://') + 'koi-3QNTR92XO0.marketingautomation.services/client/ss.js?ver=2.4.0'; var scr = document.getElementsByTagName('script')[0]; scr.parentNode.insertBefore(ss, scr); })();
function toggleMute() { var video=document.getElementById("video"); var mutebutton = document.getElementById("mute"); video.muted = !video.muted; if(mutebutton.classList.contains("fa-volume-slash")){ mutebutton.classList.replace("fa-volume-slash", "fa-volume"); } else{ mutebutton.classList.replace("fa-volume", "fa-volume-slash"); } }

🌍 Hoe een Beter en Gezonder Leven Leven: Global Wellness Day
op 8 juni 🌱

Vandaag vieren we Gobal Wellness Day, een moment om stil te staan bij de gezondheid van onze planeet en onze eigen gezondheid. Vandaag is het de perfecte tijd om praktische stappen te zetten richting een gezonder en duurzamer leven. Hier zijn enkele concrete tips om je op weg te helpen:

1. Beweeg Meer

Regelmatige lichaamsbeweging is essentieel voor een gezond leven. Het verbetert je fysieke gezondheid en heeft positieve effecten op je mentale welzijn. Probeer dagelijks minstens 30 minuten matige tot intensieve lichaamsbeweging te krijgen. Dit kan variëren van wandelen en fietsen tot zwemmen of een sportles volgen.

Tips:

 • Begin klein: Start met korte wandelingen en bouw geleidelijk op.
 • Maak het leuk: Kies een activiteit die je graag doet zodat je het makkelijker volhoudt.
 • Doe het samen: Nodig vrienden uit om samen te sporten voor extra motivatie.

2. Kies voor Lokale en Seizoensgebonden Voeding

Door lokale en seizoensgebonden producten te kopen, steun je de lokale economie en verminder je de ecologische voetafdruk die gepaard gaat met transport. Daarnaast zijn seizoensgebonden producten vaak verser en voedzamer.

Tips:

 • Plan je maaltijden: Bereid je maaltijden voor de week voor om gezonde keuzes makkelijker te maken.
 • Drink water: Zorg ervoor dat je voldoende water drinkt, ongeveer 8 glazen per dag.
 • Varieer: Zorg voor diversiteit in je dieet om alle benodigde voedingsstoffen binnen te krijgen.

3. Mentale Gezondheid

Je mentale welzijn is net zo belangrijk als je fysieke gezondheid. Neem tijd voor ontspanning en activiteiten die je blij maken.

Tips:

 • Mediteer: Dagelijkse meditatie kan helpen om stress te verminderen en je concentratie te verbeteren.
 • Stel grenzen: Wees niet bang om 'nee' te zeggen om overbelasting te voorkomen.
 • Onderhoud sociale contacten: Besteed tijd aan relaties die je energie geven en steun bieden.

4. Slaap Voldoende

Een goede nachtrust is cruciaal voor je gezondheid. Streef naar 7-9 uur slaap per nacht om je lichaam de kans te geven te herstellen en te verjongen.

Tips:

 • Creëer een slaaproutine: Ga elke dag op dezelfde tijd naar bed en sta op dezelfde tijd op.
 • Beperk schermtijd: Vermijd elektronische apparaten minstens een uur voor het slapengaan.
 • Maak je slaapkamer comfortabel: Zorg voor een donkere, stille en koele omgeving.

5. Doe Iets Leuks

Neem tijd voor dingen die je blij maken en je energie geven. Of het nu gaat om een hobby, tijd doorbrengen met geliefden, of gewoon een boek lezen, het is belangrijk om plezierige activiteiten in je dagelijkse routine op te nemen.

Tips:

 • Plan het in: Zet tijd voor jezelf in je agenda zoals je dat zou doen met elke andere afspraak.
 • Probeer iets nieuws: Nieuwe ervaringen kunnen je leven verrijken en nieuwe energie geven.

 

 

Global Wellness Day is een perfecte gelegenheid om te beginnen met deze gezonde gewoontes. Door kleine, consistente veranderingen door te voeren, kun je een significant verschil maken in je gezondheid en welzijn. Elke stap telt en het is nooit te laat om te beginnen met het verbeteren van je leven.

 

 

Bekijk het aanbod

Bekijk het aanbod

O3 SHIFT Lier is gebouwd met oog voor detail, het milieu (circulair, duurzaam en CO2 neutraliteit) en uw portemonnee. Alle appartementen zijn opgebouwd in CLT (kruislings verlijmde houten massieve panelen). Het CO2-negatieve bouwmateriaal is bijzonder sterk, isoleert en is zo gebouwd dat het een hoog akoestisch comfort genereert. Zo zorgt het hout in elk seizoen voor een aangenaam binnenklimaat. Het biophilic design speelt in op de biologische band tussen mens en natuur met positief effect op welzijn en gezondheid. Studies wijzen uit dat de productiviteit toeneemt met 8 % en het gevoel van welzijn met 13 %.


O3 Shift Lier