(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-P4GKQBT'); var _ss = _ss || []; _ss.push(['_setDomain', 'https://koi-3QNTR92XO0.marketingautomation.services/net']); _ss.push(['_setAccount', 'KOI-4KEERORWRM']); _ss.push(['_trackPageView']); window._pa = window._pa || {}; // _pa.orderId = "myOrderId"; // OPTIONAL: attach unique conversion identifier to conversions // _pa.revenue = "19.99"; // OPTIONAL: attach dynamic purchase values to conversions // _pa.productId = "myProductId"; // OPTIONAL: Include product ID for use with dynamic ads (function() { var ss = document.createElement('script'); ss.type = 'text/javascript'; ss.async = true; ss.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://' : 'http://') + 'koi-3QNTR92XO0.marketingautomation.services/client/ss.js?ver=2.4.0'; var scr = document.getElementsByTagName('script')[0]; scr.parentNode.insertBefore(ss, scr); })();
function toggleMute() { var video=document.getElementById("video"); var mutebutton = document.getElementById("mute"); video.muted = !video.muted; if(mutebutton.classList.contains("fa-volume-slash")){ mutebutton.classList.replace("fa-volume-slash", "fa-volume"); } else{ mutebutton.classList.replace("fa-volume", "fa-volume-slash"); } }

O3 SHIFT LIER, een leven vol zuurstof en comfort.

 

Wie langs de ring van Lier rijdt, is het misschien al opgevallen. Momenteel werkt Thys Bouwprojecten samen met CLT-s en SEDS aan de meest groene site van Lier. Weldra bieden 71 CO2 neutrale en bijna-energieneutrale appartementen aan de toegangspoort van Lier, een nieuwe groene thuis om in te wonen.

 

Hoog wooncomfort in een hedendaags jasje

 

Wonen in O3 SHIFT Lier wordt een unieke beleving. De toekomstige bewoner woont en leeft er in de meest groene site en dat op een boogscheut van het stadscentrum.

O3 SHIFT Lier bestaat uit drie bouwblokken met verschillende typologieën (1-2-3 slaapkamers en enkele mooie penthouses met oppervlaktes tussen de 66m2 en 117m2). De nieuwe bewoner kiest zelf wat best bij hem of haar past qua indeling en oriëntering. Zeker is dat alle appartementen stuk voor stuk afgewerkt worden met hoogwaardige materialen, hoogenergetisch comfort en grote terrassen. Alle appartementen worden voorzien van passieve koeling, waardoor het steeds aangenaam vertoeven is, zelfs tijdens de warmste zomers. Kiezen voor O3 SHIFT Lier is kiezen voor duurzame, betaalbare woonkwaliteit.

 

Dit nieuwbouwproject is opgezet in een zachte, hedendaagse architectuur waarbij gebruik gemaakt wordt van tijdloze materialen. ABN architecten ontwierp het gebouw, terwijl de tuin van de hand is van het Antwerpse landschapsarchitectenbureau Avantgarde.

 

"Het complex krijgt een prachtige binnentuin, een ondergrondse parking met laadpalen en een overdekte fietsenstalling. Zonnepanelen en geothermie zorgen voor groene energie. We ambiëren met dit project het BREEAM Excellent-certificaat, waardoor dit één van de meest duurzame woonprojecten in België wordt.”

 

CLT

 

Voor het nieuwbouwproject in Lier stapt O3 SHIFT Develop af van de klassieke bouwmethode. Weg met de zeer vervuilend beton en staal. Hier wordt gebouwd met CLT (Cross Laminated Timber) of kruislaaghout. Dit innovatief en CO2 negatief houtbouwproduct heeft unieke eigenschappen op gebied van esthetiek, veiligheid, gezondheid, milieu, bouwefficiëntie en circulariteit. Het stelt O3 SHIFT Develop in staat om nog groener te bouwen en nog beter te doen dan ecologische voorschriften die de Vlaamse overheid oplegt. Hier kan jij als huurder mee van genieten. Studies bevestigen dat het welzijn, de creativiteit en productiviteit verhoogt in gebouwen, gebouwd in hout.

 

Voor de bouw doen we beroep op CLT-S (www.clt-s.be), marktleider in de Benelux voor het bouwen in CLT.

 

“Bouwen met CLT is niet alleen een goede zaak voor het klimaat, het gaat ook bijzonder snel. Zo werd de CLT-structuur van het eerste bouwblok met 14 appartementen op amper 14 dagen recht gezet", aldus Thys.

 

Koel- en verwarmingssysteem dat op elke energiebron kan draaien

 

O3 SHIFT Lier is voorzien van het ingenieuze collectieve koel- en verwarmingssysteem op lage temperatuur van de gelijknamige partner. SEDS staat voor Sustainable Energy Distribution System en voorziet het appartement van sanitair warm water en een seizoensgebonden comforttemperatuur. Het systeem is bijzonder flexibel en zal op elk moment de meest interessante bron aanspreken om de comforttemperatuur te garanderen. Zo wordt zonne-energie gebruikt wanneer die het meeste schijnt, maar kan worden overgeschakeld op andere energiebronnen als er te weinig zon is. Het SEDS-systeem werkt ook als een soort flexibele warmtebatterij: wanneer er een overschot is aan energie, dan wordt die energie opgeslagen onder de vorm van sanitair warm water.”

 

‘De energiereductie ten opzichte van traditionele gebouwen ligt tussen 70 en 90 procent.’ Dirk Thys, gedelegeerd bestuurder O3 SHIFT

 

De oplevering van O3 SHIFT Lier is voorzien voor de zomer van 2022. Huren kan al vanaf 660 euro per maand. Interesse? Aarzel niet en contacteer ons via email immo@O3Shift.com. Via onze website of 0473/333323.